Malin Edström

"Alla har en inneboende förmåga att utvecklas, ibland kan det behövas extra vägledning för nå sitt mål på ett snabbare och tryggare sätt.

 

Tillsammans påbörjar vi resan för att bygga en klar vision av det du vill uppnå, förverkliga dina ideer och skapa energin du behöver för att manifestera och skapa ett nytt glädjefyllt liv..."

 

Vem är Malin Edström?

 

Malin arbetar som medium, healer och lärare på The Academy of Excellence runt om i Europa.

 

Hon är det medium som du kommer i första kontakt med på New Beginnings. Hos henne kan du boka Spiritual Healing, privat sittning eller andlig rådgivning mm. Malin arbetar med klienten i fokus och har många olika verktyg att använda sig av.

 

Malins andliga bana inleddes på allvar då hon kom i kontakt med en Shingongbuddhistmunk vid namn Je Kan-sensei. Han förutsåg att hennes röst kan användas som ett av de läkande gåvor hon hade inom sig, något som väckte stor nyfikenhet och hon började utforska sin röst. Detta resulterade bland annat i att hon utbildade sig till klassisk sångerska på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm.

 

Hennes beslutsamhet att fortsätta utveckla sina andliga förmågor är ständigt närvarande och snart utbildade hon sig till Spiritual Healer via The Spiritualist ́s National Union (SNU) i Storbritannien där healing är godkänt som en komplementär behandlingsform inom sjukvården.

 

Under utbildningens gång träffade hon Jeff Jones, en av Europas bästa lärare inom mediumskap, som hon idag arbetar med tillsammans inom The Academy of Excellence över hela kontinenten.

 

 

 

 

Malin Edström

Internationellt Medium, Healer, Cirkelledare

Lärare inom The Academy of Excellence

Frilansande sångerska

 

2014 grundade Edström, tillsammans med Jeff Jones, New Beginnings - ett andligt center i Stockholm. Visionen var att skapa en mötesplats för alla professionella utövare inom den holistiska och spiritualistiska världen där de tillsammans kan dela sina värdefulla kunskaper och göra ett allt större, positivt avtryck i vårt samhälle.

 

Allt fler söker sig till Malin i sin önskan om att att förändra sina liv och utvecklas på ett andligt plan. Genom hennes yrkesutövande har hon hjälp tusentals personer att uppleva själslig närvaro och aktivera transformationen till ett högre medvetande.

 

 

För mer information om Malin Edström och hennes arbete besök hennes hemsida: www.malinedstrom.se

 

New Beginnings - Tideliusgatan 36 B

118 59 Stockholm

Tel / Phone: 076 082 19 49

Email: info@newbeginnings.se

Follow Us:

© All Rights Reserved