Om oss

New Beginnings är ett center där vi arbetar med hela människan

- en mötesplats som genomsyras av glädje och kunskap för människors välmående.

 

Malin Edström - VD, New Beginnings

 

Internationellt Medium, Healer, Cirkelledare

Lärare inom The Academy of Excellence

Frilansande sångerska

 

Malin arbetar som medium, healer och lärare på The Academy of Excellence runt om i Europa.

 

Hon är det medium som du kommer i första kontakt med på New Beginnings. Hos henne kan du boka Spiritual Healing, privat sittning eller andlig rådgivning mm. Malin arbetar med klienten i fokus och har många olika verktyg att använda sig av.

 

Malin är en väldigt uppskattad meditationsledare och leder även meditationer på New Beginnings. Utöver detta har hon en stor passion för den mänskliga rösten och tonenes helande kraft.

 

Jeff Jones - Direktör New Beginnings

 

Internationellt Medium, Healer, lärare och författare

Grundare till The Academy of Excellence

 

 

Efter 40 års yrkeserfarenhet är Jeff en av Europas mest erfarna lärare inom Spiritualismens mediala fenomen.

 

Unikt för Jeff är att han inte bara har kunskapen, han har även förmågan att demonstrera alla fenomenen på en mycket hög nivå. Jeff återkommer regelbundet till New Beginnings där du kan boka tid för privat sittning, healingsessioner samt plats på någon av hans seanser.

 

Jeff har länge vetat att han i kommer att arbeta som lärare och utbilda den nya generationens medium - 1996 fick han budskapet av sin andeguide Lou att han har en dag skulle starta en skola här i Sverige. 2012 grundade han The Academy of Excellence.

Med vår gemensamma erfarenhet, erbjuder vi ett brett utbud av professionella tjänser i en välkomnande atmosfär och modern inredning. Våra behandlingsrum andas lugn och ro, vilket förstärker och understöder det finstämda arbete vi utför.

 

Intresset för själens inre resa och vägen till att upptäcka sitt eget potential växer sig allt starkare för var dag som går i vårt samhälle. Människor söker sig till ett mer harmoniskt, balanserat levnadssätt där de är i kontakt med sitt inre.

 

Den andliga medvetenheten har aktiverats världen över och allt fler känner behover att uttrycka sin mediala förmåga via healing, kommunikation eller andligt arbete i någon form.

 

Alla som vill lära sig mer inom detta område och öppna upp sig för sitt högre medvetande behöver få chansen att göra det med goda förutsättningar och i en miljö som känns trygg och kärleksfull. Allt för att kunna frigöra sitt allra innersta potential.

 

Vi erbjuder ett brett utbud av professionella terapeuter och medium som arbetar för personligt och andligt välmående. Vi erbjuder därför också utveckling och utbildning inom de olika mediala fenomen.

 

Vi ser fram mot att träffa er på något av alla våra event på New Beginnings, tveka inte att höra av er till oss om ni funderar över något!

På New Beginnings finner du även:

Julie Jones

 

Internationellt Medium, Healer, Psykolog samt Lärare inom rådgivning vid Cardiff Universitet & The Academy of Excellence

 

Julie är en väl ansedd lärare inom psykologi på Cardiff Universitet samt inom The Academy of Excellence.

 

Utöver detta är Julie ett väl ansett medium och healer och har ett unikt signum när hon arbetar då hon kan förena både himmel och jord.

 

Läs mer om Julie här

Eva Tågmark

 

Spiritualistiskt medium, healer & hyptnosterapeut

 

Eva är klarseende, klarkännande och klarvetande och arbetar klientcentrerat.

 

Hon är bla certifierat medium via The Academy of Excellence, certifierad inom Reconnective Healing samt utbildad i hypnos och tidigare liv hos SSEAH.

 

Läs mer om Eva här

 

Lisa Kollberg

 

Spiritualistiskt medium & Shiatsu terapeut

 

 

Alan Smith

 

Mineam the laboris

Julia Berzkana

 

Mineam the laboris

John McCoist

 

Mineam the laboris

New Beginnings - Tideliusgatan 36 B

118 59 Stockholm

Tel / Phone: 076 082 19 49

Email: info@newbeginnings.se

Follow Us:

© All Rights Reserved