Event

DETTA HÄNDER PÅ NEW BEGINNINGS

 

Mineiam exrcation ullamo laboris consequa reprhender voluptate velitesse cillum dolore nulla excepteur sint occaecat cupidatat non proident sunt in culpa officia deserunt mollit animest laborum perspiciatis unde omnis istenatus voluptatem acusantium.

Öppet Hus på New Beginnings!

 

Första lördagen i månaden håller vi dörrarna öppna mellan 12-16.00 på New Beginnings.

 

Kom och prata andlighet, prata med våra medium, healers och terapeuter eller varför inte ta en drop-in session om du ändå har vägarna förbi?

Spiritual Healing - Elevklinik:

 

Torsdagar 18.30-21.30

 

Välkommen att boka tid för Spiritual healing, utförda av elever från The Academy of Exellence´s 2-åriga Spiritual Healingutbildning.

 

Spiritual Healing: 30 min / 200 kr

 

 

Andlig Andakt

 

En kväll där vi genom andevärldens filosofi och kommunikation ger vår själ och medvetande nya tankar, läkning och förtröstan. Där vi genom kommunikation med de som gått före oss till andevärlden vill visa på själens fortsatta existens efter den fysiska döden.

 

Vi inleder kvällen med en kort läkande meditation, följt av ett filosofiskt anförande. Därefter demonstrerar kvällens medium kommunikation med Andevärlden.

 

Förbokning gäller då vi har begränsat antal platser. Drop-in i mån av plats.

 

Öppna Cirklar - Mentalt Mediumskap

 

Varmt välkomna till våra Öppna Cirklar här på New Beginnings. Dessa cirkelträffar är öppna för alla och fylld av gemenskap och kommunikation med våra nära och kära i andevärlden under ledning av ett av våra mest erfarna medium.

 

En öppen cirkel är specialanpassad för avancerade elever eller färdigutbildade medium som är redo att introducera sitt arbete inom mentalt mediumskap för allmänheten.

 

Detta är alltså ett utmärkt tillfälle för framtidens medium att samla erfarenhet i en trygg och positiv miljö. Du kan välja att vara med som gäst eller som medium.

 

Förbokning gäller då vi har begränsat antal platser.

 

New Beginnings - Tideliusgatan 36 B

118 59 Stockholm

Tel / Phone: 076 082 19 49

Email: info@newbeginnings.se

Follow Us:

© All Rights Reserved